Zoek
Knolselderijstamppot met brie en amandel
4
30 min-
Coop recepten
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 grote knolselderij, geschild, in blokjes
1,5 kg kruimige aardappelen, geschild, in blokjes
zout en versgemalen peper
2 theelepels kerriepoeder
25 gram boter
3 eetlepels melk (Melkan) of koffieroom
250 gram brie Coeur de Lion
50 gram geschaafde amandelen
Bereiding
1
Kook de knolselderij en de aardappelen met zout in circa 20 minuten gaar en giet ze af
2
Stamp ze met de, versgemalen peper, kerriepoeder, boter en melk en schep de stamppot in een ovenschaal
3
Snijd de brie in plakjes en leg ze op de stamppot
4
Strooi de amandelen erover
5
Zet het gerecht even onder een hete grill totdat de kaas licht gesmolten is
Knolselderijstamppot met brie en amandel is een recept van
Coop recepten
Dit vind je misschien ook lekker
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroen-amandelcake
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Roomboter amandel-notenstol met beenham en kaas
10 min
Bekijk recept
Stoofperen in rodewijnsiroop met amandelijs
50 min
Nagerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met wijn-stroopsaus en vanille-appeltjes
25 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lekkerbekjes met knolselderij-aardappelpuree
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijstamppot
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijstamppot met balletjes
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept