Knolselderijstamppot met brie en amandel

4
30 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de knolselderij en de aardappelen met zout in circa 20 minuten gaar en giet ze af
  • 2 Stamp ze met de, versgemalen peper, kerriepoeder, boter en melk en schep de stamppot in een ovenschaal
  • 3 Snijd de brie in plakjes en leg ze op de stamppot
  • 4 Strooi de amandelen erover
  • 5 Zet het gerecht even onder een hete grill totdat de kaas licht gesmolten is

Knolselderijstamppot met brie en amandel is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroen-amandelcake
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Roomboter amandel-notenstol met beenham en kaas
10 min
Bekijk recept
Stoofperen in rodewijnsiroop met amandelijs
50 min Nagerecht
Bekijk recept

Hertenbiefstuk met wijn-stroopsaus en vanille-appeltjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lekkerbekjes met knolselderij-aardappelpuree
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijstamppot
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijstamppot met balletjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept