Zoek
Kruidenflensjes met paddenstoelenragout van Erwin Flores
6
25 min-
Coop recepten
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
375 gr triomix gemengde paddenstoelen
75 gr gerookt spek
6 zongedroogde tomaatjes
1 el sherry
gehakte platte peterselie
3 el crème fraîche
60 gr bloem
250 ml volle melk۬
1 tl zout
evt. 2 el cognac
3 eieren
3 el gesmolten boter
2 el verse kruiden (bv.peterselie, kervel, dragon,tijm, bieslook)
olie om in te bakken
Bereiding
1
Borstel of veeg de padden- stoelen schoon en snijd ze in plakjes
2
Snijd het spek en de zongedroogde tomaatjes in reepjes
3
Bak het spek uit, voeg de paddenstoelen en tomaat toe
4
Bak kort op hoog vuur
5
Voeg de sherry, kruiden en crème fraîche toe
6
Meng bloem met zout in een kom
7
Maak een kuiltje in de bloem en breek daarin de eieren
8
Giet de melk erbij en klop met een mixer goed door elkaar
9
Voeg cognac en fijnge- sneden verse kruiden toe en als laatste de gesmolten boter1
0
Vet een koekenpan in met olie en bak hierin dunne flensjes. Vul de flensjes met de ragout
Kruidenflensjes met paddenstoelenragout van Erwin Flores is een recept van
Coop recepten
Dit vind je misschien ook lekker
Opgerolde kruidenflensjes
45 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Amandelgehakt In Kruidenflensjes
0-10 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Amandelgehakt in kruidenflensjes
0 min
Bekijk recept
Hollandse Garnalentortilla
20 - 30 min -
Bekijk recept