Kruidenflensjes met paddenstoelenragout van Erwin Flores

6
25 min-
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Borstel of veeg de padden- stoelen schoon en snijd ze in plakjes
  • 2 Snijd het spek en de zongedroogde tomaatjes in reepjes
  • 3 Bak het spek uit, voeg de paddenstoelen en tomaat toe
  • 4 Bak kort op hoog vuur
  • 5 Voeg de sherry, kruiden en crème fraîche toe
  • 6 Meng bloem met zout in een kom
  • 7 Maak een kuiltje in de bloem en breek daarin de eieren
  • 8 Giet de melk erbij en klop met een mixer goed door elkaar
  • 9 Voeg cognac en fijnge- sneden verse kruiden toe en als laatste de gesmolten boter1
  • 0 Vet een koekenpan in met olie en bak hierin dunne flensjes. Vul de flensjes met de ragout

Kruidenflensjes met paddenstoelenragout van Erwin Flores is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker


Opgerolde kruidenflensjes
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Amandelgehakt In Kruidenflensjes
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Amandelgehakt in kruidenflensjes
0 min
Bekijk recept
Hollandse Garnalentortilla
20 - 30 min -
Bekijk recept