Winterse stoofschotel

4
200 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de runderriblappen in blokjes, bak ze om en om aan in een klontje boter.
  • 2 Haal het vlees uit de pan.
  • 3 Bak de ui, bleekselderij en winterpeen kort op middelhoog vuur in een klontje boter.
  • 4 Voeg het vlees erbij, de knoflookteentjes, rozemarijn, rode wijn€¨en de tomaat.
  • 5 Vul dit aan met handwarm water zodat alles onderstaat.
  • 6 Laat dit ongeveer drie uur op een heel laag pitje sudderen.
  • 7 Blancheer de sperzieboontjes door ze in kokend water een paar minuutjes te koken.
  • 8 Spoel af onder koud water.
  • 9 Na twee en een half uur voegt u de bonen, chorizo en champignons toe. 1
  • 0 Controleer of er nog genoeg vocht in de pan zit (het vlees moet onder staan), voeg indien nodig een beetje handwarm water toe. 1
  • 1 Laat dit nog een half uur sudderen. 1
  • 2 Serveer het gerecht met aardappelpuree.

Winterse stoofschotel is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Gestoofd konijn
2u40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse stoofschotel met groenten
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofschotel met pompoen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hartige wentelteefjes met uiencompote
40 min
Bekijk recept
Winterse koffie (advertorial)
20 min
Bekijk recept
Winterse paella met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-salami schotel recept
Bekijk recept