Paddenstoelenrisotto

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olijfolie en boter in een pan op laag vuur. Roerbak de ui 3-5 min. tot hij zacht is
  • 2 Verhoog het vuur tot middelhoog, voeg de rijst toe en roer om de korrels met het botermengsel te bedekken
  • 3 Voeg de wijn toe en roer 1€“2 min. tot het vocht is opgenomen
  • 4 Voeg geleidelijk de hete bouillon toe, een pollepel per keer. Blijf roeren en voeg pas een nieuwe lepel bouillon toe als de vorige is opgenomen
  • 5 Ga door tot de rijst beetgaar is (dit duurt ongeveer 20 min.)
  • 6 Bak ondertussen de pad- denstoelen in 2 el olijfolie op hoog vuur tot ze knapperig zijn
  • 7 Voeg, wanneer de risotto bijna klaar is, de paddenstoelen, Parmezaanse kaas en tijm of salie toe
  • 8 Roer voorzichtig door elkaar en breng op smaak met zout en peper
  • 9 Neem van het vuur en laat afgedekt 5 min. staan. Garneer met geroosterde pijnboompitten en serveer.

Paddenstoelenrisotto is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Paddenstoelenrisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet pesto met paddenstoelenrisotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelenrisotto met spinazie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelenrisotto met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paddenstoelenrisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet pesto met paddenstoelenrisotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelenrisotto met spinazie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelenrisotto met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept