Tagliatelle met auberginesaus

4
50 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de aubergines in plakken van 1 cm en snijd deze plakken in kleine dobbelsteentjes
  • 2 Doe ze in een vergiet en bestrooi ze met zout. Schep goed door en laat dit een half uur staan.
  • 3 Spoel de blokjes af en droog ze in een schone doek
  • 4 Breng een grote pan water met zout aan de kook
  • 5 Verwarm de olie in een hapjespan en bak hierin de aubergineblokjes lichtbruin
  • 6 Voeg de ui en knoflook toe en bak nog een paar minuten mee
  • 7 Voeg de tomatenpuree en -blokjes toe en breng het geheel aan de kook
  • 8 Laat de saus onafgedekt circa 10 minuten pruttelen
  • 9 Breng op smaak met zout en peper1
  • 0 Kook ondertussen de tagliatelle beetgaar en giet af1
  • 1 Schep de tagliatelle door de saus en serveer met geraspte kaas

Tagliatelle met auberginesaus is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met aubergine
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met auberginesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met batata harra (pittige aardappel)
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortellini met auberginesaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept