Maaltijdsalade met fricandeau van René Pluijm

6
30 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Frituur de plakjes knoflook nog geen minuut in olie van 160 graden Celsius tot ze lichtbruin kleuren. Laat ze uitlekken op een vel keukenpapier.
  • 2 Kook de rijst en laat afkoelen. Doe alles in een grote schaal en meng alles goed door elkaar.
  • 3 Voeg pas vlak voor het serveren de gefrituurde knoflook toe zodat ze goed knapperig blijft.

Maaltijdsalade met fricandeau van René Pluijm is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Roomijs bonbon met geschaafde chocolade van René Pluijm
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Terrine van zalmfilet, avocado en groenten van René Pluijm
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Salade met ham, buffelmozzarella en dressing van René Pluijm
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Rosbief op groenten en kruiden van René Pluijm
90 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zomerse maaltijdsalade met garnalen
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene maaltijdsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde maaltijdsalade met kip
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maaltijdsalade met mango en sperziebonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept