Zuurkoolstamppot van Ilse Heijnen

4
30 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappels in 15 minuten gaar in een pan water.
  • 2 Kook de zuurkool in een andere pan in een laagje water.
  • 3 Snipper de uien en snijd de paprika in reepjes.
  • 4 Verhit in een koekenpan de olie en bak hierin het shoarmavlees mooi bruin.
  • 5 Doe de uien en de paprika erbij en laat alles 5 minuten zachtjes stoven.
  • 6 Giet de aardappels en de zuurkool af en vang het vocht op.
  • 7 Maak van de aardappels een stamppot.
  • 8 Gebruik het kookvocht om de puree smeuïg te maken.
  • 9 Roer de zuurkool erdoor en breng op smaak met zout en peper. 1
  • 0 Schep tot slot het shoarmamengsel en de knoflooksaus door de stamppot.

Zuurkoolstamppot van Ilse Heijnen is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

spaghetti met boursin en crème fraîche ingezonden door marco heijnen
0 min
Bekijk recept

Romige zuurkoolstamppot met gerookte zalm
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolstamppot met gevulde varkensfilet
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolkoeken
20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Patrijs met zuurkoolstamppot en mosterdsaus
35 min Voorgerecht
Bekijk recept