Clubsandwich met basilicummayonaise van René Pluijm

6
30 min-
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de mayonaise, de yoghurt, het basilicum, het zout en de peper in een kom.
  • 2 Bak de boterhammen in een laagje olijfolie en een klontje roomboter mooi bruin en krokant. Doe daarna de plakjes bacon in de pan en bak deze krokant.
  • 3 Laat de bacon even uitlekken op een velletje keukenpapier.
  • 4 Kook de eieren in een paar minuten hard.
  • 5 Leg 6 boterhammen op 6 borden. Beleg ze allemaal met een blaadje sla, een plak bacon, wat plakjes tomaat en plakjes ei. Leg daar weer een boterham bovenop. Beleg ook deze boterham eerst met een blaadje sla. Doe daar een laag basilicummayonaise, de rosbief en de gele paprika op. Als je nog ei over hebt, kun je er ook nog wat plakjes ei opleggen.
  • 6 Besmeer nu de laatste 6 boterhammen dun met basilicummayonaise en leg ze op de sandwiches met de besmeerde kant naar beneden. Druk de sandwich aan en prik er voor extra stevigheid een satéprikker in.

Clubsandwich met basilicummayonaise van René Pluijm is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Roomijs bonbon met geschaafde chocolade van René Pluijm
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Terrine van zalmfilet, avocado en groenten van René Pluijm
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Salade met ham, buffelmozzarella en dressing van René Pluijm
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Rosbief op groenten en kruiden van René Pluijm
90 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Clubsandwich met forelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaanse clubsandwich met chorizo en omelet
20 min
Bekijk recept
Clubsandwich met ei, kip & avocado
15 min
Bekijk recept
Mango-cheddar clubsandwich
15 min
Bekijk recept