Pasta Carbonara van Feliciana Cacciapuoti

2
20 min-
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit een pan met 2,5 liter water voor de pasta. Zet ondertussen een koekenpan met een scheut olijfolie op het vuur en bak hierin de spekjes goed bruin.
  • 2 Voeg na 4 minuten de crème fraîche toe en roer alles goed door elkaar.
  • 3 Breng op smaak met peper en zout en zet de saus op laag vuur. Blijf goed roeren!€¨
  • 4 Doe de pasta in het kokende water en kook de pasta gaar volgens de omschrijving op de verpakking.
  • 5 Giet de pasta af en roer de saus en de pasta door elkaar.
  • 6 Serveer de pasta carbonara direct met de bosuitjes en de Parmezaanse kaas.

Pasta Carbonara van Feliciana Cacciapuoti is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker


Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept