Zoek
Biefstuk met paddenstoelen en ansjovisboter
4
20 min-
Coop recepten
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 biefstukken van ca. 125 gram per stuk
zout en versgemalen peper
3 eetlepels vloeibaar bakproduct
200 gram gemengde paddenstoelen, schoongeveegd, in plakjes
100 gram zachte boter
1 teentje knoflook, geperst
3 ansjovisfilets, fijngesneden
1 eetlepel gehakte peterselie of bieslook
1 theelepel citroensap
plasticfolie
Bereiding
1
Meng de ingrediënten voor de ansjovisboter
2
Rol de boter in plasticfolie en leg de boterrol in de koelkast (een dag van tevoren) of even in de diepvries om op te stijven
3
Bestrooi de biefstukken met zout en peper en bak ze 2-3 minuten per kant in het vloeibaar bakproduct goudbruin
4
Schep ze uit de pan en houd ze warm
5
Bak de paddenstoelen met zout en peper kort in het bakvet
6
Serveer de biefstukken met de paddenstoelen op warme borden en leg er een plak ansjovisboter op
Biefstuk met paddenstoelen en ansjovisboter is een recept van
Coop recepten
Dit vind je misschien ook lekker
Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min
Snack
Bekijk recept
Gebakken lamskoteletten met peterselie-ansjovisboter
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte uien met peterselie-ansjovisboter
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Peterselie-ansjovisboter
5 min
Bijgerecht
Bekijk recept
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept