Thaise varkenslapjes en salade van Tjeed Sibrijns

1
130 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Thaise marinade: Meng kerriepoeder, suiker en ketjap en laat de varkenslapjes hierin ten- minste twee uur marineren. Bak het vlees in een pan met een klontje boter, om en om, tot het gaar is.
  • 2 Thaise salade: Klop een dressing van de knoflook, het citroensap en de suiker tot de suiker is opgelost. Gooi alle overige ingrediënten in een kom en voeg de dressing toe.

Thaise varkenslapjes en salade van Tjeed Sibrijns is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker


Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept