Hutspot met hachee

4
120 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit in een braadpan wat boter, voeg het hacheevlees toe en bak het bruin. Voeg wat laurier en kruidnagel toe en stoof het vlees zachtjes in 120 minuten in een gesloten pan.
  • 2 Breng in een pan water aan de kook en kook de hutspotgroenten ca. 20 minuten gaar.
  • 3 Bereid de Maggi aardappelpuree volgens de bereiding op de verpakking.
  • 4 Bereid de Markant jus volgens de bereiding op de verpakking.
  • 5 Voeg het hacheevlees, de hutspotgroenten en de aardappelpuree bij elkaar, en roer het door elkaar.

Hutspot met hachee is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Hollandse hachee met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oud-Hollandse hutspot met snelle hachee
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige hutspot met uitsmijter kaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met chorizo
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oud-Hollandse hutspot met snelle hachee
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hutspot met gebakken uitjes en kip
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept