Zoek
De stampi van Mireille Ritmeijer
4
30 min-
Coop recepten
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1250 gr kruimige aardappels
350 gr rundergehakt
1 ui
1 scheutje olijfolie
1 rode paprika
1 groene paprika
150 gr champignons
1 dl halfvolle melk of bouillon
500 gr andijvie
zout
peper
cayennepeper
Bereiding
1
Kook de aardappels in 15 minuten gaar in een pan water gaar.
2
Snipper een ui, snijd de paprika€™s in blokjes en de champignons in plakjes.
3
Verwarm de olie in een koekenpan en bak het gehakt rul.
4
Voeg de ui, de paprika€™s en de plakjes champignons toe en bak even mee.
5
Giet de aardappels af en maak een puree met de melk of de bouillon en schep de zeer fijn gesneden andijvie erdoor.
6
Roer ook het gehaktmengsel erdoor en breng de stamppot op smaak met zout, peper en cayennepeper.
7
Warm even goed door. Serveer eventueel de jus erbij.
De stampi van Mireille Ritmeijer is een recept van
Coop recepten
Dit vind je misschien ook lekker
Lente-eclair
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frangipane met vanillesaus
30 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Manoffee
1 uur-
Bekijk recept