Witvis in krokante bacon van René Pluijm

4
30 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de aardappels en de knolselderij in kleine stukjes en kook ze 15 minuten in ruim water met zout.
  • 2 Laat alles uitlekken en maak er daarna met een pureeknijper of een stamper een fijne puree van.
  • 3 Verwarm de melk en voeg deze samen met de boter toe aan de puree. Meng alles en breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Maak van de puree kleine €˜hamburgertjes€™ en leg ze tot gebruik in de koelkast.
  • 4 Leg een blaadje basilicum op de vis en wikkel er een plakje bacon omheen zodat het een pakketje wordt.
  • 5 Bak de vispakketjes met de knolselderij-burgers op de gourmetplaat. De bacon moet knapperig zijn, de vis moet gaar zijn en de knolselderijburgers moeten een bruin korstje hebben.

Witvis in krokante bacon van René Pluijm is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Roomijs bonbon met geschaafde chocolade van René Pluijm
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Terrine van zalmfilet, avocado en groenten van René Pluijm
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Salade met ham, buffelmozzarella en dressing van René Pluijm
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Rosbief op groenten en kruiden van René Pluijm
90 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Witte druiven met dragon
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rodekoolmaaltijdsoep met witte bonen, biet en witvis
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokos-ceviche van witvis
20 min Voorgerecht
Bekijk recept