Andijviestamppot met noten

4
35 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de aardappels in een grote pan
  • 2 Voeg zoveel water toe dat de aardappels voor de helft onderstaan
  • 3 Doe een beetje zout in de pan
  • 4 Kook de aardappels in ongeveer 15-20 minuten gaar en giet ze daarna af
  • 5 Zet de pan op een warmhoudplaatje of vlamverdeler op een laag vuur
  • 6 Stamp aardappels en rauwe andijvie door elkaar
  • 7 Roer ten slotte de olie door de stamppot
  • 8 Breng de stamppot op smaak met zout en versgemalen peper
  • 9 Schep de stamppot in een voorverwarmde ovenvaste schaal en bestrooi hem met de notenkruimels

Andijviestamppot met noten is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nougat met noten en cranberry's
45 min Gebak
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel uit de oven met andijviestamppot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Midden-Oosterse andijviestamppot
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept