De herfstige ratatouille van Sander

2
50 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven op 220 graden Celsius.
  • 2 Kook de aardappelen kort zodat ze al een beetje gaar zijn.
  • 3 Maak de groenten schoon en snijd alles in grote parten.
  • 4 Giet de aardappelen af en snijd ze in 4 stukken.
  • 5 Doe alles in een ovenschaal en meng het. Besprenkel met olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
  • 6 Zet ongeveer 30 minuten in de oven tot alle groenten goudbruin zijn.
  • 7 Serveer de ratatouille zo of met mosterdmayonaise en stokbrood.

De herfstige ratatouille van Sander is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

RODE UIENTAART
30-60 min -
Bekijk recept
Ananas en chocolade
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Manoffee
1 uur-
Bekijk recept