Zoek
De herfstige ratatouille van Sander
2
50 min-
Coop recepten
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 middelgrote stevige aardappelen (ongeschild)
300 gr pompoen
300 gr knolgroenten (knolselderij, rode biet en wortel)
zout
peper
1 scheut olijfolie
Bereiding
1
Verwarm de oven op 220 graden Celsius.
2
Kook de aardappelen kort zodat ze al een beetje gaar zijn.
3
Maak de groenten schoon en snijd alles in grote parten.
4
Giet de aardappelen af en snijd ze in 4 stukken.
5
Doe alles in een ovenschaal en meng het. Besprenkel met olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
6
Zet ongeveer 30 minuten in de oven tot alle groenten goudbruin zijn.
7
Serveer de ratatouille zo of met mosterdmayonaise en stokbrood.
De herfstige ratatouille van Sander is een recept van
Coop recepten
Dit vind je misschien ook lekker
RODE UIENTAART
30-60 min -
Bekijk recept
Ananas en chocolade
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Lente-eclair
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frangipane met vanillesaus
30 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Manoffee
1 uur-
Bekijk recept