Hollandse bloemkool

4
40 min-
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng water aan de kook, voeg de bloemkoolroosjes toe en kook ze in 12-15 minuten gaar.
  • 2 Verhit in een pan wat olie of boter. Verwarm de gebraden gehaktballen in ongeveer 15 minuten. Draai de gehaktballen regelmatig.
  • 3 Bereid ondertussen de Honig mix voor groentesaus fijne tuinkruiden volgens de bereiding op de verpakking.
  • 4 Plaats de Peka aardappel ovenschotel puree in de magnetron en verwarm deze in 5 minuten op 750 Watt.
  • 5 Verdeel de aardappelpuree, gehaktballen en bloemkoolroosjes over de borden. Schep tot slot de groentesaus erover. Eet smakelijk!

Hollandse bloemkool is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min Bijgerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept