Bietenstamp van Sandra de Klein

4
30 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen gaar in een pan met water.
  • 2 Rasp de bietjes of snijd ze in kleine blokjes en schil en snijd de appels in blokjes.
  • 3 Snipper een ui en fruit €™m in 10 gram margarine.
  • 4 Voeg het komijnpoeder toe en schep de geraspte bieten erbij.
  • 5 Schep even om en voeg de appelblokjes toe.
  • 6 Breng op smaak met zout en peper.
  • 7 Giet de aardappels af en pureer ze met de bouillon.
  • 8 Schep het bietenmengsel door de aardappelpuree.
  • 9 Bak de tartaartjes in de rest van de margarine en serveer ze bij de stamppot.

Bietenstamp van Sandra de Klein is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Indonesische kip met ananas
15 min + 60 wachttijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaanse clubsandwich met chorizo en omelet
20 min
Bekijk recept
Tomatensoep
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Rode ui-bietenstamp met spek
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietenstamp met biologische worstjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Russische bietenstamp met kool
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept