Biefblokjes in rode wijnsaus

4
15 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de biefstuk in dobbelsteentjes en bestrooi deze met versgemalen peper
  • 2 Pel de sjalotjes en snipper ze
  • 3 Verhit de boter en bak hierin de biefstukblokjes rondom bruin in 2 minuten
  • 4 Schep ze uit de pan en houd ze even warm
  • 5 Fruit de sjalotjes 2 minuten in het achtergebleven bakvet
  • 6 Voeg de rode wijn en kookroom toe en laat dit in 2 minuten tot sausdikte inkoken.
  • 7 Doe er de bosvruchtenjam bij en voeg zout naar smaak toe
  • 8 Warm het vlees nog even mee in de saus
  • 9 Bestrooi het gerecht met peterselie. Lekker met frites en een frisse salade

Biefblokjes in rode wijnsaus is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Rundvlees in rode wijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fragole al vino rosso
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Claressefilet met witte wijnsaus en Hollandse asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met wijn-stroopsaus en vanille-appeltjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept