Havermout met geroosterde appel

2
20 min-
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
  • 2 Doe de appels ongeschild en ongesneden in de ovenschaal en zet deze circa 40 minuten in de oven, zodat de appels worden geroosterd.
  • 3 Haal de appels uit de oven als ze helemaal zacht en een beetje opengebarsten zijn.
  • 4 Breng ondertussen de havermout met de melk in een pan aan de kook. Laat 10 tot 15 minuten zachtjes koken en roer regelmatig.
  • 5 Verdeel de havermout over 2 kommen. Leg de appels in het midden van de kommen. Garneer met walnoten, krenten en kaneel.

Havermout met geroosterde appel is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept

Haver-banaanpannenkoekjes
50 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Havermout-maïspannenkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept