Zoek
Indiase Kip Tandoori met Bloemkool
3
25 min-
Coop recepten
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 bloemkool
125 ml creme fraiche
300 ml water
300 gram kipfilet
1 pak Knorr Wereld- gerechten Kip Tandoori
olie
Bereiding
1
Snijd de kipfilet in stukjes en de bloemkool in roosjes
2
Meng de inhoud van het zakje marinade met 2 eetlepels olie, voeg de kip toe. Laat het ± 9 min. marineren.
3
Breng de rijst met 500 ml water aan de kook. Roer het goed door en laat op laag vuur in 20 min. droogkoken
4
Bak in een wok de gemarineerde kipfilet gaar
5
Kook de bloemkoolroosjes 5 min
6
Voeg 300 ml water en de inhoud van het zakje saus toe aan de kip en roer goed door
7
Voeg de bloemkoolroosjes toe, breng het geheel aan de kook, enkele minuten doorkoken
8
Voeg de creme fraiche toe, verwarm 1 min. mee. Serveer kip en rijst apart
Indiase Kip Tandoori met Bloemkool is een recept van
Coop recepten
Dit vind je misschien ook lekker
Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Kip in yoghurt met mangochutney
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept