Indiase Kip Tandoori met Bloemkool

3
25 min-
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de kipfilet in stukjes en de bloemkool in roosjes
  • 2 Meng de inhoud van het zakje marinade met 2 eetlepels olie, voeg de kip toe. Laat het ± 9 min. marineren.
  • 3 Breng de rijst met 500 ml water aan de kook. Roer het goed door en laat op laag vuur in 20 min. droogkoken
  • 4 Bak in een wok de gemarineerde kipfilet gaar
  • 5 Kook de bloemkoolroosjes 5 min
  • 6 Voeg 300 ml water en de inhoud van het zakje saus toe aan de kip en roer goed door
  • 7 Voeg de bloemkoolroosjes toe, breng het geheel aan de kook, enkele minuten doorkoken
  • 8 Voeg de creme fraiche toe, verwarm 1 min. mee. Serveer kip en rijst apart

Indiase Kip Tandoori met Bloemkool is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept