Zoek
Roergebakken boerenkool met katenspek
2
20 min-
Coop recepten
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 eetlepels arachideolie of wokolie
250 gram katenspek, in reepjes
1 theelepel sambal oelek
2 eetlepels ketjap manis
zout en versgemalen peper
mespuntje gemberpoeder
400 gram gesneden boerenkool
450 gram gekookte krieltjes of aardappelschijfjes
100 gram tauge
Bereiding
1
Verhit 1 eetlepel olie in een ruime pan
2
Roerbak hierin het spek met sambal oelek, ketjap, zout, peper en gemberpoeder
3
Voeg de boerenkool toe en bak deze 10 minuten mee
4
Bak intussen de krieltjes of aardappelschijfjes in de rest van de olie
5
Serveer de boerenkoolschotel bestrooid met de tauge samen met de aardappels
Roergebakken boerenkool met katenspek is een recept van
Coop recepten
Dit vind je misschien ook lekker
Rosbief met groenten uit de oven
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktspies met zelfgemaakte tzatziki
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood stap-voor-stap
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelsoep met roggebrood
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept