Roergebakken boerenkool met katenspek

2
20 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit 1 eetlepel olie in een ruime pan
  • 2 Roerbak hierin het spek met sambal oelek, ketjap, zout, peper en gemberpoeder
  • 3 Voeg de boerenkool toe en bak deze 10 minuten mee
  • 4 Bak intussen de krieltjes of aardappelschijfjes in de rest van de olie
  • 5 Serveer de boerenkoolschotel bestrooid met de tauge samen met de aardappels

Roergebakken boerenkool met katenspek is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Rosbief met groenten uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktspies met zelfgemaakte tzatziki
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood stap-voor-stap
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelsoep met roggebrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept