Het bietenijs zonder ijsmachine van Xaviera Jamie Jansen

2
10 min-
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd 24 uur van tevoren 200 gram gekookte bieten in kleine blokjes en doe ze in de vriezer.
  • 2 Haal ze er diepgevroren uit en doe ze tezamen met 125 ml slagroom en 1 theelepel kristalsuiker in een blender.
  • 3 Blend het tot een luchtig geheel en serveer direct.

Het bietenijs zonder ijsmachine van Xaviera Jamie Jansen is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Babi pangang à la Jansen
2 uur-
Bekijk recept

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Huisje van Hans en Grietje
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootchoco van het huis
10 min
Bekijk recept
Kaiserschmarren met appelstroop-ijsmousse
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept