Zoek
Geroosterde zalm met doperwtensaus
4
25 min-
Coop recepten
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 gram zalmfilet
3 eetlepels olijfolie
1 eetlepel pesto
zout
versgemalen peper
1 eetlepel citroensap
25 gram boter
2 sjalotjes of 1 ui, gesnipperd
300 gram doperwten (diepvries)
100 ml droge witte wijn
125 ml demi creme fraiche (Melkan)
2 eetlepels gehakte basilicum (vers of diepvries)
Bereiding
1
Bestrijk de drooggedepte zalmfilet met olijfolie, gemengd met pesto, zout, peper en citroensap
2
Verhit de boter in een kookpan en fruit hierin de sjalotjes
3
Voeg de bevroren doperwten en wijn toe en kook zachtjes 5 minuten
4
Schep creme fraiche, zout, peper en basilicum erdoor, verwarm zonder te koken en pureer de saus
5
Houd deze even warm
6
Verhit een grillpan en rooster de zalm 2 minuten per kant
7
Serveer de zalm met de doperwtensaus
Geroosterde zalm met doperwtensaus is een recept van
Coop recepten
Dit vind je misschien ook lekker
Gebakken kabeljauw in groene saus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met doperwtensaus en Parmaham
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde zalm met doperwtensaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti Met Romige Ham-Doperwtensaus
10-20 min -
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept