1 Schep de biefstukplakjes om met maizena, 1 eetlepel olie en zwarte peper en laat het vlees 10 minuten staan
2 Zet de rijst op en kook deze gaar
3 Zet de wok op de hoogste stand en verwarm hem 1 minuut voor
4 Schenk er 5 eetlepels olie in, draai deze rond in de wok tot de olie heet is
5 Roerbak de knoflook 10 seconden
6 Voeg dan de biefstukplakjes toe en roerbak, nog steeds op een hoge stand, 20 seconden
7 Schenk de beide sojasauzen langs de rand van de wok erbij en schep direct daarna de biefstukplakjes met een schuimspaan uit de pan
8 Voeg 100 ml water en het bouillontablet toe en breng dit aan de kook
9 Schep de roerbakmix bij de saus in de wok en verhit het geheel op halve stand al omscheppend 5-7 minuten1
0 Zet weer op hoge stand, schep de biefstukplakjes en de lente-ui in de wok, voeg de sesamolie toe, meng het door elkaar en serveer het gerecht op borden
Snel gebakken biefstuk met lente-ui is een recept van Coop recepten