Zomerse maaltijdsalade met kip en meloen

4
30 min-
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid de kipfilets met peper en kerriepoeder
  • 2 Verhit in een kleine wok of hapjespan de olie en bak hierin de kipfilet rondom goudbruin en gaar in 15-20 minuten
  • 3 Laat de kipfilet wat afkoelen en snijd hem in stukjes
  • 4 Haal intussen de slabladeren los en snijd ze wat kleiner
  • 5 Snijd de uitjes in dunne ringen, de komkommer in halve plakjes en steek met een meloenboor balletjes vruchtvlees uit de meloen
  • 6 Laat de mais uitlekken
  • 7 Knip de tuinkers af
  • 8 Schil een sinaasappel dik
  • 9 Snijd de partjes uit de vliesjes1
  • 0 Vang het sap op1
  • 1 Pers de tweede uit1
  • 2 Roer van sinaasappelsap en maisolie een dressing en breng deze op smaak met zout en peper1
  • 3 Meng alles vlak voor het serveren1
  • 4 Geef er stokbrood bij

Zomerse maaltijdsalade met kip en meloen is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Watermeloen met kaas en munt
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meloenvla met gember
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomerse maaltijdsalade met garnalen
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse pastasalade met gerookte kipfilet
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept