Varkenskarbonade met mojo van Joke en René Pluijm

6
35 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pureer alle ingrediënten voor de mojo in de keukenmachine totdat alles goed fijn is geworden en de saus lekker vloeibaar is. Is de mojo te droog? Voeg dan nog wat olijfolie en rode wijnazijn toe. Proef goed om de smaak in balans te houden. Breng op smaak met zout en peper.
  • 2 Kook de aardappels in de schil met flink wat zeezout bijna gaar. De kunst is om ze als het ware droog te laten koken in zeezout, waardoor er een zoutkorstje ontstaat.
  • 3 Smeer de karbonades aan beide kanten in met mosterd. Bak ze aan elke kant in 4 minuten bruin
  • 4 Bestrooi op het laatste moment met zout
  • 5 Haal de karbonades uit de pan en giet wat bouillon (of water) in de pan om een jus te maken. Even roeren en klaar is de jus
  • 6 Serveer de karbonades met de gerimpelde aardappels, de mojo en de jus

Varkenskarbonade met mojo van Joke en René Pluijm is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Roomijs bonbon met geschaafde chocolade van René Pluijm
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Terrine van zalmfilet, avocado en groenten van René Pluijm
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Salade met ham, buffelmozzarella en dressing van René Pluijm
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Rosbief op groenten en kruiden van René Pluijm
90 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenskarbonade
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
VARKENSKARBONADE MET PIKANTE SAUS
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskarbonade Op De Kolen
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenskarbonade Met Honing En Mosterd
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept