Zoek
Zalm met bieslookmosterdpanade
4
25 min-
Coop recepten
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 bosje bieslook, gehakt
125 gram boter
50 gram broodkruim, fijn verkruimeld
2 eetlepels grove mosterd
1 theelepel citroenrasp
zout en versgemalen peper
500 gram zalmfilet
plastic folie
lage ovenschaal of 4 kleine ovenschaaltjes
Bereiding
1
Begin met de panade (dit kan een dag van tevoren): meng bieslook, boter, broodkruim, mosterd, citroenrasp en zout en peper
2
Rol deze massa iets uit tussen plastic folie
3
Vorm er 4 plakken van en leg ze in de diepvries (1 uur)
4
Leg de vis, verdeeld in 4 porties, in de ovenschaal en strooi er zout en peper over
5
Verdeel de panadeplakken over de vis en zet het gerecht niet te dicht onder een hete ovengrill zodat de vis in 5-7 minuten gaar en lichtbruin wordt
Zalm met bieslookmosterdpanade is een recept van
Coop recepten
Dit vind je misschien ook lekker
Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept