Zalm met bieslookmosterdpanade

4
25 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Begin met de panade (dit kan een dag van tevoren): meng bieslook, boter, broodkruim, mosterd, citroenrasp en zout en peper
  • 2 Rol deze massa iets uit tussen plastic folie
  • 3 Vorm er 4 plakken van en leg ze in de diepvries (1 uur)
  • 4 Leg de vis, verdeeld in 4 porties, in de ovenschaal en strooi er zout en peper over
  • 5 Verdeel de panadeplakken over de vis en zet het gerecht niet te dicht onder een hete ovengrill zodat de vis in 5-7 minuten gaar en lichtbruin wordt

Zalm met bieslookmosterdpanade is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker


Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept