Carpaccio van Authentieke rosbief

4
20 min-
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de pijnboompitten in een koekenpan in enkele druppels olijfolie lichtbruin. Schep ze uit de pan
  • 2 Verdeel de sla over de borden
  • 3 Leg er de plakjes rosbief bovenop
  • 4 Besprenkel met olijfolie en citroensap
  • 5 Garneer met feta, pijnboompitten en uit het bakje geknipte tuinkers

Carpaccio van Authentieke rosbief is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept