Zoek
Carpaccio van Authentieke rosbief
4
20 min-
Coop recepten
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 eetlepels pijnboompitten
4 eetlepels extra vergine olijfolie
1/4 ijsbergsla, in fijne reepjes
200 gram authentieke rosbief
1 eetlepel citroensap
100 gram feta, blokjes
1 bakje tuinkers
Bereiding
1
Rooster de pijnboompitten in een koekenpan in enkele druppels olijfolie lichtbruin. Schep ze uit de pan
2
Verdeel de sla over de borden
3
Leg er de plakjes rosbief bovenop
4
Besprenkel met olijfolie en citroensap
5
Garneer met feta, pijnboompitten en uit het bakje geknipte tuinkers
Carpaccio van Authentieke rosbief is een recept van
Coop recepten
Dit vind je misschien ook lekker
Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept
Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept