gevulde paprika€™s van Dick Altena

4
45 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Steek 5 briketten aan en plaats hier een rooster overheen.
  • 2 Snijd de paprika€™s dwars doormidden en verwijder de zaadjes.
  • 3 Snijd het sjalotje, de lente-uitjes en de gedroogde tomaten in stukjes en de champignons in plakjes.
  • 4 Plaats een gietijzeren pan op het rooster en giet er wat olijfolie in.
  • 5 Bak het sjalotje en de geperste teen knoflook in de pan glazig.
  • 6 Voeg het gehakt toe en bak dit kort mee.
  • 7 Voeg ook de champignons en de lente-uitjes toe.
  • 8 Roer de gedroogde tomaten en de roomkaas vervolgens door het geheel en breng op smaak met de oregano en zout en peper.
  • 9 Schep het mengsel uit de pan en vul de paprikahelften hiermee. 1
  • 0 Doe een laagje bouillon in de pan en laat dit koken.1
  • 1 Strooi de kaas over de paprika€™s en zet deze voorzichtig in de pan met bouillon. 1
  • 2 Zorg ervoor dat de paprikahelften hoger zijn dan het laagje bouillon zodat er geen bouillon in de vulling kan lopen.1
  • 3 Doe een deksel op de pan en leg daar 12 gloeiende brikketen op. 1
  • 4 Laat de paprika€™s gedurende 20 tot 30 minuten stoven. 1
  • 5 De paprika€™s zijn klaar als ze een goudbruine kleur hebben.

gevulde paprika€™s van Dick Altena is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Kip met spek van Dick Altena
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse stoofpot
180 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept