Zoek
Thaise curry van Ralph Drost
4
45 min-
Coop recepten
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 gr noedels
olie om in te bakken
1/3 bloemkool, in kleine roosjes
250 gr champignons, in vieren
1 rode paprika, in reepjes
1 groene paprika, in reepjes
1 gele paprika, in reepjes
1 halve el groene currypasta
5 dl kokosmelk
5 dl water
1 broccolistronk, in kleine roosjes
3 citroenschilletjes, ragfijn gesneden
peper en zout
Bereiding
1
Kook de noedels zoals op de verpakking staat omschreven.
2
Laat ze uitlekken in een stalen zeef en spoel ze even af met heet water zodat ze niet gaan plakken.
3
Dek de bovenkant van de zeef af met plastic folie.
4
Doe de olie in een grote bakpan en laat de pan niet te heet worden.
5
De groenten mogen namelijk niet verkleuren.
6
Roerbak de bloemkool als eerste op een laag vuur halfgaar.
7
Voeg dan de champignons en de paprika's toe en schep ook deze groenten om tot ze halfgaar zijn.
8
Voeg daarna de currypasta, de kokosmelk en het water toe.
9
Doe tot slot de broccoliroosjes erbij en laat de curry 20 minuten zachtjes pruttelen.1
0
Zet de zeef met de noedels en de folie de laatste 5 minuten van de bereidingstijd op de pan met curry.1
1
De stoom zorgt ervoor dat de noedels op temperatuur blijven.1
2
Breng voor het serveren de curry op smaak met peper, zout en de fijngehakte citroenschilletjes.
Thaise curry van Ralph Drost is een recept van
Coop recepten
Dit vind je misschien ook lekker
Vegetarische groenteomelet van Ralph Drost
15 min-
Bekijk recept
Vispasteitje met zalm van Ralph Drost
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipstoofpotje van Ralph Drost
25 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili con carne van Ralph Drost
80 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oesters in bieslookvinaigrette
10 min
Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept