Salade met peer, gerookte kip en bacon van Lonneke Rhodens

2
20 min-
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de plakjes bacon knapperig in een koekenpan met een klein beetje olie en laat ze afkoelen op een vel keukenrol.
  • 2 Hak ze daarna in kleine stukjes.
  • 3 Rooster de pecannoten kort in de koekenpan en laat ze afkoelen.
  • 4 Was de kropsla zorgvuldig en droog de blaadjes vervolgens in een slacentrifuge.
  • 5 Heb je geen slacentrifuge? Droog de blaadjes dan in een schone theedoek.
  • 6 Scheur de bladeren van de kropsla in middelgrote stukken.
  • 7 Schil de peer, snijd deze in vieren en vervolgens in langwerpige plakken.
  • 8 Snijd de kip in dunne reepjes en hak het bieslook fijn.
  • 9 Schep de sla en de peer voorzichtig door elkaar.1
  • 0 Strooi ht bieslook en de pecannoten eroverheen.1
  • 1 Meng de ingrediënten voor de dressing en voeg naar smaak peper en zout toe.1
  • 2 Giet de dressing over de salade en verdeel deze over 2 borden.1
  • 3 Verdeel tot slot de reepjes kip en de bacon over de borden.

Salade met peer, gerookte kip en bacon van Lonneke Rhodens is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Linzensalade van Lonneke Rhodens
30 min-
Bekijk recept
Griekse salade van Lonneke Rhodens
15 min-
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept