Garnalen à la de Caraïben van René Pluijm

4
15 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de mango en snijd €™m in kleine stukjes.
  • 2 Snijd rode peper, koriander (of bladpeterselie) en gember heel fijn en doe dit met de mango in een kom.
  • 3 Doe er gembersiroop bij en een drupje olie.
  • 4 Doe hier een beetje limoensap bij, wat zeezout en schep het goed om. De salsa is klaar.
  • 5 Smeer de kabeljauw in met een drupje olijfolie en zeezout.
  • 6 Doe €™m in de visgrill en leg deze, samen met de garnalen, op de barbecue.
  • 7 Laat ze 8 minuten grillen.
  • 8 Lekker met gele curryrijst!

Garnalen à la de Caraïben van René Pluijm is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Roomijs bonbon met geschaafde chocolade van René Pluijm
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Terrine van zalmfilet, avocado en groenten van René Pluijm
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Salade met ham, buffelmozzarella en dressing van René Pluijm
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Rosbief op groenten en kruiden van René Pluijm
90 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept