Aziatische zalmfilet met mango

4
30 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de mango€™s. Snijd het vruchtvlees van de pitten
  • 2 Hak het vruchtvlees in kleine stukjes en roer de ketjap erdoor
  • 3 Controleer de visfilets op achtergebleven graten
  • 4 Maak de lente/bosuitjes schoon en snijd de uitjes, inclusief het mooie groene gedeelte, in dunne ringen
  • 5 Verhit de boter in een koekenpan
  • 6 Bak de zalmfilets op een middelmatig vuur in ongeveer 8 minuten nét gaar
  • 7 Draai de filets halverwege de baktijd om. Bestrooi ze met een klein beetje zout en versgemalen peper
  • 8 Giet de kokosmelk in de pan en verwarm de melk
  • 9 Schep de visfilets uit de pan en houd ze warm 1
  • 0 Verwarm de kokosmelk en voeg de uiringetjes toe. Roer alles goed om1
  • 1 Breng de saus eventueel op smaak met zout en peper1
  • 2 Verdeel de zalmfilets en de saus over warmgemaakte borden1
  • 3 Schep op elke filet fijngehakte mango en garneer met fijngehakte peterselie. Eet bij dit gerecht bijvoorbeeld broccoli en gele rijst

Aziatische zalmfilet met mango is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept

Aziatische zalmsalade
30 min-
Bekijk recept
Tomatenconsommé
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Noedels met varkensvlees met Aziatische kruiden
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aziatische wokgroente met ananas en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept