Kokos witte chocolade crumble met kersen van René Pluijm

6
20 min-
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rasp de schil van de schoongeboende citroen en pers hem uit.
  • 2 Doe de kersen met het sap in een pan.
  • 3 Voeg het citroensap toe en breng aan de kook.
  • 4 Doe vervolgens een scheut cognac erbij en haal de pan van het vuur.
  • 5 Steek de cognac aan en flambeer de kersen.
  • 6 Flambeer nooit onder de afzuigkap. De vlam kan dan de afzuigkap in worden gezogen.
  • 7 Door het vuur verbrandt de alcohol. Zodra de alcohol is verbrand, gaat de vlam vanzelf uit
  • 8 Verdeel de crumble over 6 bordjes.
  • 9 Leg op elk bordje een bolletje ijs, wat geflambeerde kersen en strooi wat citroenrasp erover. 1
  • 0 Serveer direct.

Kokos witte chocolade crumble met kersen van René Pluijm is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Roomijs bonbon met geschaafde chocolade van René Pluijm
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Terrine van zalmfilet, avocado en groenten van René Pluijm
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Salade met ham, buffelmozzarella en dressing van René Pluijm
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Rosbief op groenten en kruiden van René Pluijm
90 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Indiaase bloemkoolsoep
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept