Pittige Thaise marinade van René Pluijm

4
30 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de sojasaus, de vissaus en het zout in een kom.
  • 2 Snijd gember en knoflook fijn, maar niet zo fijn dat niet meer te zien is dat het gember en knoflook is. Voeg toe aan de sojasaus.
  • 3 Knijp boven de kom een limoen uit en rasp wat van de schil boven de schaal.
  • 4 Ontdoe de rode peper van de zaadjes zodat de smaak van de rode peper goed te proeven is en snijd €˜m fijn. Snijd de koriander ook fijn en voeg alles toe aan de marinade.
  • 5 Marineer het vlees of de vis enkele minuten in de marinade.

Pittige Thaise marinade van René Pluijm is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Roomijs bonbon met geschaafde chocolade van René Pluijm
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Terrine van zalmfilet, avocado en groenten van René Pluijm
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Salade met ham, buffelmozzarella en dressing van René Pluijm
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Rosbief op groenten en kruiden van René Pluijm
90 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept