Krokante limoentaart van Ralph Poeth

8
70 min-
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de barbecue klaar voor indirect grillen op 180 graden Celsius. Indirect grillen betekent geen directe hitte in het midden.
  • 2 Mix alle ingrediënten voor het taartdeeg met een mixer op hoge snelheid.
  • 3 Zorg dat het mengsel flink luchtig wordt.
  • 4 Vet een taartvorm met een doorsnede van 20 cm in met boter en bedek dit met een laagje bakpapier.
  • 5 Vul de taartvorm met het beslag en zet dit op de barbecue.
  • 6 Doe de deksel op de barbecue en bak de cake in 35-40 minuten gaar.
  • 7 Meng het limoensap met de suiker.
  • 8 Haal de cake van het vuur en verspreid het limoen/suikermengsel over de cake.
  • 9 Zet de cake nog 5 minuten terug op de barbecue, wederom met de deksel erop.1
  • 0 Haal hem er dan vanaf en laat de cake afkoelen.1
  • 1 Pel de sinaasappels en snijd de partjes los van de velletjes.1
  • 2 Verwarm de sinaasappelpartjes in een steelpannetje met een schepje suiker kort op de barbecue.1
  • 3 Serveer de sinaasappel bij de cake

Krokante limoentaart van Ralph Poeth is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Fruitsoep van Ralph Poeth
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept