Gamba's met parmaham

4
20 min-
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg op elke gamba een basilicumblaadje en wikkel er een plakje parmaham omheen.
  • 2 Leg de gamba's ongeveer 15 minuten naast de hete kolen op de barbecue en doe de deksel erop.
  • 3 De gamba's zijn klaar als ze roze zijn geworden.

Gamba's met parmaham is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept

Surf 'n turf van de grill
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met gamba's
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Groentekroketjes, lamsgehaktballetjes, pittige gamba's, bruschetta en salade van courgette
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept