Zoek
Meloensalade met parmaham
2
35 min-
Coop recepten
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
75 gram veldsla of rucola
2 eetlepels pijnboompitten
150 gram parmaham
8 cherry-/kerstomaten, gehalveerd
blaadjes basilicum
1 galiameloen
4 eetlepels olijfolie
2 eetlepels balsamicoazijn
1 theelepel honing
zout
vergemalen peper
Bereiding
1
Verdeel de veldsla of rucola over 4 borden
2
Rooster de pijnboompitten in een droge hete koekenpan
3
Halveer de meloen, verwijder de pitten, schil de vrucht en verdeel deze in plakken of blokjes. Meng de ingredienten voor de dressing
4
Leg de meloen en ham op de sla
5
Verdeel de pijnboompitten en kerstomaten erover
6
Garneer met blaadjes basilicum en druppel de dressing erover
Meloensalade met parmaham is een recept van
Coop recepten
Dit vind je misschien ook lekker
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept
Meloensalade
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Komkommerslang
20 min
Snack
Bekijk recept
Meloensalade in gembermarinade
15 min
Nagerecht
Bekijk recept