Zoek
Mascarponetaart met kersen
6
20 min-
Coop recepten
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
350 gr mascarpone of MonChou
350 ml kant-en-klare slagroom
1 Hak taart & vlaaifruit kersen
1 taartbodem
1 spuitzak
Bereiding
1
Zorg ervoor dat de mascarpone (of de MonChou) op kamertemperatuur zijn.
2
Haal de roomkaas zeker een uur voor gebruik uit de koeling.
3
Doe de mascarpone in een kom en klop het los met een garde.
4
Spatel langzaam en rustig de slagroom erdoor.
5
Door dit rustig aan te doen, blijft het mengsel luchtig.
6
Doe het mascarpone slagroommengsel in de spuitzak en voorzie de taartbodem van een goede laag.
7
Verdeel de kersen over de taart en serveer direct.
Mascarponetaart met kersen is een recept van
Coop recepten
Dit vind je misschien ook lekker
Stokbrood met mozzarella, kip & kersen
10 min
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min
Gebak
Bekijk recept
Schapenkaas met kersencompote
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Bramen-mascarponetaart
1 uur-
Bekijk recept
Frisse mascarponetaart met bessen en witte chocolade
180 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien-Mascarponetaart
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Super Makkelijke Mascarponetaart
10-20 min -
Bekijk recept