Mascarponetaart met kersen

6
20 min-
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zorg ervoor dat de mascarpone (of de MonChou) op kamertemperatuur zijn.
  • 2 Haal de roomkaas zeker een uur voor gebruik uit de koeling.
  • 3 Doe de mascarpone in een kom en klop het los met een garde.
  • 4 Spatel langzaam en rustig de slagroom erdoor.
  • 5 Door dit rustig aan te doen, blijft het mengsel luchtig.
  • 6 Doe het mascarpone slagroommengsel in de spuitzak en voorzie de taartbodem van een goede laag.
  • 7 Verdeel de kersen over de taart en serveer direct.

Mascarponetaart met kersen is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Stokbrood met mozzarella, kip & kersen
10 min
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Bramen-mascarponetaart
1 uur-
Bekijk recept
Frisse mascarponetaart met bessen en witte chocolade
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien-Mascarponetaart
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Super Makkelijke Mascarponetaart
10-20 min -
Bekijk recept