Kokoschoco-balletjes van Saskia van de Laar

30
30 min-
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breek de chocolade in stukjes en doe ze met de slagroom in en vuurvaste kom.
  • 2 Laat de chocolade in 1 tot 1,5 minuut smelten in de magnetron door deze op vol vermogen te zetten.
  • 3 Roer de chocolade en de room door elkaar.
  • 4 Roer nu het grootste gedeelte van het geraspte kokos erdoor en laat het mengsel even opstijven in de koelkast.
  • 5 Als het mengsel stijf genoeg is, schep je er met een theelepel een hoopje uit.
  • 6 Draai dit tot een balletje en rol het door het achtergehouden geraspte kokos.
  • 7 Bewaar de balletjes in de koelkast en haal ze er een half uur voor het serveren uit.

Kokoschoco-balletjes van Saskia van de Laar is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Noten Biskwietjes
10-20 min -
Bekijk recept
Cajun Spareribs
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Mosselen In Bakjes Met Walnotenpesto
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaten Kip
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept