Zomerse stoofpot

4
180 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Je kunt voor dit recept zowel hout als briketten gebruiken.
  • 2 Maak het vuur aan en snijd ondertussen de runderriblappen in reepjes of kleine blokjes.
  • 3 Smelt de boter in de pan en bak de stukjes riblap bruin.
  • 4 Doe daarna het deksel op de pan en laat het 1,5 uur stoven.
  • 5 Voeg een beetje water toe als het vlees te droog wordt.
  • 6 Snijd de ui en doe deze samen met de uitgeperste tenen knoflook bij het vlees.
  • 7 Snijd vervolgens de champignons in plakjes en voeg ze met de tomatenpuree aan het geheel toe.
  • 8 Meng de Provençaalse kruiden, de rozemarijn en de bouillonpoeder met de rode wijn en doe dat ook nog in de pan.
  • 9 Meng de Provençaalse kruiden, de rozemarijn en de bouillonpoeder met de rode wijn en doe dat ook nog in de pan.

Zomerse stoofpot is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frites met zuurvlees
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept

Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomerse maaltijdsalade met garnalen
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse pastasalade met gerookte kipfilet
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept