Spaghetti met gehaktballetjes, bladspinazie en Parmezaanse kaas

2
20 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng 200 gram rundergehakt met 1 ei en 3 verkruimelde beschuiten
  • 2 Rol ca. kleine 15 balletjes van het gehakt
  • 3 Bak de balletjes in 2 eetlepes Bertolli vloeibare margarine of Bertolli olijfolie in ca 5 minuten rondom bruin
  • 4 Voeg 150 gram verse bladspinazie toe en bak deze mee totdat alle spinazie geslonken is
  • 5 Voeg vervolgens Bertolli pastasaus kaas & basilicum toe en verwarm de saus 5 minuten op laag vuur
  • 6 Serveer de pastasaus over de gekookte spaghetti en garneer met geraspte Parmezaanse kaas

Spaghetti met gehaktballetjes, bladspinazie en Parmezaanse kaas is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept