Zoek
Spaghetti met gehaktballetjes, bladspinazie en Parmezaanse kaas
2
20 min-
Coop recepten
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
200 gram rundergehakt
1 ei
3 beschuitjes
2 eetlepels Bertolli
vloeibare margarine of olijfolie
150 gram verse bladspinazie
Bertolli pastasaus kaas & basilicum
parmezaanse kaas
Bereiding
1
Meng 200 gram rundergehakt met 1 ei en 3 verkruimelde beschuiten
2
Rol ca. kleine 15 balletjes van het gehakt
3
Bak de balletjes in 2 eetlepes Bertolli vloeibare margarine of Bertolli olijfolie in ca 5 minuten rondom bruin
4
Voeg 150 gram verse bladspinazie toe en bak deze mee totdat alle spinazie geslonken is
5
Voeg vervolgens Bertolli pastasaus kaas & basilicum toe en verwarm de saus 5 minuten op laag vuur
6
Serveer de pastasaus over de gekookte spaghetti en garneer met geraspte Parmezaanse kaas
Spaghetti met gehaktballetjes, bladspinazie en Parmezaanse kaas is een recept van
Coop recepten
Dit vind je misschien ook lekker
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min
Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept