Garnalencocktail met appel en cocktailsaus van René Pluijm

2
12 min-
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de bacon knapperig in een droge koekenpan en hak de plakjes daarna in kleine stukjes.
  • 2 Verdeel de ijsbergsla over de bodem van twee glazen.
  • 3 Doe dit ook met de stukjes appel en bleekselderij en besprenkel met het sap van de halve citroen.
  • 4 Open het bakje Hollandse garnalen en verdeel over de twee glazen.
  • 5 Giet de cocktailsaus erover en garneer met een schijfje citroen.

Garnalencocktail met appel en cocktailsaus van René Pluijm is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Roomijs bonbon met geschaafde chocolade van René Pluijm
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Terrine van zalmfilet, avocado en groenten van René Pluijm
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Salade met ham, buffelmozzarella en dressing van René Pluijm
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Rosbief op groenten en kruiden van René Pluijm
90 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met grapefruit
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept