Zoek
Zomersalade met aardbei, asperges en geitenkaas
4
25 min-
Coop recepten
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 gram groene asperges
zout
versgemalen peper
250 gram aardbeien
200 gram zachte geitenkaas
75 gram gemengde fijne bladsla
2 lente-/bosuitjes (in ringetjes)
basilicumblaadjes voor garnering
4 eetlepels olijfolie
1 eetlepel citroensap
1 eetlepel balsamicoazijn
Bereiding
1
Snijd het uiteinde van de asperges af en kook de asperges met zout in circa 5 minuten beetgaar
2
Giet ze af en spoel er koud water over. Laat goed uitlekken
3
Maak de aardbeien schoon en halveer de grotere
4
Bestrooi de aardbeien met een beetje peper
5
Snijd de geitenkaas in blokjes of verdeel hem in grove kruimels
6
Meng de ingrediënten voor de dressing
7
Snijd de asperges doormidden
8
Verdeel de sla over 4 borden
9
Schik hierop de asperges, aardbeien, geitenkaas en bosui1
0
Sprenkel de dressing erover en garneer eventueel met basilicumblaadjes
Zomersalade met aardbei, asperges en geitenkaas is een recept van
Coop recepten
Dit vind je misschien ook lekker
Kruidige pasta met geitenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met brood en witte kaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met kaas en frambozen
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met peer, serranoham en knolselderij (advertorial)
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept