ijs

6
750 min-
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook 400 ml water met de honing en de suiker tot een siroop.
  • 2 Haal de pan meteen van het vuur en laat de siroop afkoelen.
  • 3 Maak van de kersen, mango en frambozen drie soorten vruchtenpuree door elke vruchtensoort apart te pureren.
  • 4 Roer door elke vruchtenpuree 1/3 van de siroop.
  • 5 Vul 1/3 van de toverstafvorm met de mangopuree.
  • 6 Laat 4 uur opstijven in de vriezer.
  • 7 Vul nog een keer 1/3 van het vormpje, maar dan met de frambozenpuree.
  • 8 Laat ook deze laag 4 uur opstijven.
  • 9 Vul tot slot de rest van het vormpje met de kersenpuree en laat het toverstafje nog eens 4 uur opstijven.

ijs is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept