Gegrilde witte asperges met ansjovisboter

4
20 min-
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak eerst de ansjovisboter door alle ingredienten met elkaar in een keukenmachine te vermalen tot een gladde massa
  • 2 Laat de boter afgedekt opstijven in de koelkast
  • 3 Snijd het onderste houtachtige gedeelte van de asperges af en snijd de asperges in de lengte doormidden
  • 4 Verwarm de grillpan
  • 5 Bestrijk de asperges met olie en gril ze in een paar porties aan beide kanten circa 5 minuten tot ze beetgaar zijn
  • 6 Serveer ze op een schaal en laat de ansjovis-boter erover smelten

Gegrilde witte asperges met ansjovisboter is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept
Gebakken lamskoteletten met peterselie-ansjovisboter
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte uien met peterselie-ansjovisboter
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Peterselie-ansjovisboter
5 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept