Zoek
Zalm-broccolitaart
6
60 min-
Coop recepten
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
6 plakjes diepvriesbladerdeeg
250 gram broccoli, in roosjes
250 gram uien, in dunne ringen
2 teentjes knoflook, geperst
2 eetlepels olijfolie (Mediterrane)
2 blikjes zalm (ca. 400 gram)
2 eetlepels gehakte peterselie (vers of diepvries)
3 eieren
150 ml kookroom of koffieroom
peper en zout
100 gram geraspte jong belegen kaas
100 gram roomkaas (Monchou)
taartvorm Ø 24-26 cm
Bereiding
1
Laat de deegplakjes even ontdooien en bekleed de vorm ermee
2
Druk de naden met duim en wijsvinger goed tegen elkaar
3
Prik de deegbodem hier en daar in met een vork
4
Kook de broccoliroosjes 5 minuten (of 2 minuten, afgedekt, 800 Watt in de magnetron)
5
Bak de ui met de knoflook goudbruin in olijfolie
6
Giet de zalm af, verwijder de graatjes en schep de vis en de peterselie door het mengsel
7
Verwarm de oven voor op 180°C. Verdeel de broccoliroosjes over de deegbodem en schep het vismengsel erop
8
Meng de eieren met de kookroom, peper, zout, geraspte kaas en roomkaas. Giet het eimengsel over de taart
9
Bak de taart in het midden van de oven in 40-45 minuten goudbruin en gaar
Zalm-broccolitaart is een recept van
Coop recepten
Dit vind je misschien ook lekker
Bloemkool-broccolitaart
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-broccolitaart
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccolitaart met ham en gruyère
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Broccolitaart
30-60 min -
Bekijk recept
Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept