Schuimige briesoep van Wendy Dekker

4
20 min-
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de ui schoon en snijd hem in grove stukken
  • 2 Doe hetzelfde met de paksoi, deze wel eerst even spoelen onder de kraan
  • 3 De knoflookteentjes schoonmaken
  • 4 De ui op een laag vuur aanzetten met de olijfolie, tot deze glazig is
  • 5 Knoflook erbij
  • 6 Nu het druivensap in de pan
  • 7 Ondertussen alvast de brie in stukken snijden. Hoeft niet zo klein
  • 8 Tijd voor de melk, bij het briesel
  • 9 Even warm laten worden1
  • 0 De paksoi kan gewokt of gebakken worden in een lepeltje olie. Een minuut of 2,3 moet genoeg zijn1
  • 1 Pureer nu de soep, waarna de room er ook bij gepureerd kan worden1
  • 2 Voeg de peterselie, de bieslook en de peper toe1
  • 3 Leg de garnalen en de paksoi in een kom en giet de soep eroverheen

Schuimige briesoep van Wendy Dekker is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Italiaanse stamppot van Prisca Dekker
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolsoep met appelsap van Wendy Dekker
Bekijk recept
Zoete tomatensoep met bastognekoek van Wendy Dekker
25 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Mousse met geitenkaas en tartaar van gegrilde paprika’s
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meloen met sabayon
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Meloensoep met champagnesabayon
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Oranje feesttaart
85 min + 1,5 uur wachten -
Bekijk recept