Quinoasalade van René Pluijm

4
20 min-
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de quinoa en doe het in een schaal.
  • 2 Snijd de bleekselderij, wortel en sjalotjes heel fijn en voeg dit toe.
  • 3 Brokkel de geitenkaas erover, samen met citroensap, olijfolie, zout en peper.
  • 4 Maak af met de frambozen.

Quinoasalade van René Pluijm is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Roomijs bonbon met geschaafde chocolade van René Pluijm
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Terrine van zalmfilet, avocado en groenten van René Pluijm
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Salade met ham, buffelmozzarella en dressing van René Pluijm
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Rosbief op groenten en kruiden van René Pluijm
90 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Quinoasalade met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quinoasalade
1 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Quinoasalade met feta & tuinbonen
Bekijk recept